Hotel Izvir

    2, 3, 5, 7 noči    od 82 EUR

Kratek opis

Hotel Izvir se nahaja na obrobju Panonske nižine, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev, ob reki Muri, kjer so se ob bogatih darovih narave razvile Terme Radenci.

Destinacija

Pomurje / Radenci

Več za vas

  • brezplačen WiFi v hotelski avli
  • prost vstop v termalni bazenski kompleks
  • brezplačna uporaba kopalnega plašča
  • brezplačna uporaba bazenskem kopališču
  • 1 x dnevno prost vstop v Savna svet do 15. ure
  • brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Sodobno opremljen hotel Izvir leži na mirni legi v turističnem centru Zdravilišča Radenci. Hotelska kompleksa Radin in Izvir sta povezana med seboj, z bazenskim kompleksom ter z medico-wellness centrom Corrium.

Nalašč je postavljen za posebna razvajanja in še posebno primeren za tiste, ki želijo poskrbeti za vitalnost svojega srca ter telo napolniti z edinstveno mineralno vodo, kise pohvali z blagodejnimi učinki. Uživajte svoje termalne počitnice v zunanjih in notranjih bazenih na 1460 m². Notranji plavalni bazen z navadno vodo,notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci, bazeni za knajpanje… Posebej za otroke so pripravili čofotalnike z ogrevano in termalno vodo, tako da bodo njihove počitnice pravi užitek. Vas pa vabijo v različne kopeli, savne in na masaže.

Podajte se osrčju radenskega parka vabi znamenita gostilna Park,kavarna Swing pa vas razveseli s plesno glasbo dvakrat tedensko. Ne izpustite užitkov na terasi s pogledom na zdravilni vrelec ob najboljšem jabolčnem zavitku.

Skupaj je v hotelu Izvir 128 sob, večinoma s francoskim balkonom. Vse imajo tudi klimatsko napravo, sat. TV in minibar.

V hotelski restavraciji imajo samopostrežne zajtrke in večerje, po vnaprejšnjem dogovoru vam pripravijo tudi dietne in vegetarijanske obroke. 3 x tedensko večerje popestrijo s tematskimi večeri.


V ceno je vključeno
  • polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja)
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
  • prijavnina
  • turistična pristojbina

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 30494