Domov | Počitnice | Slovenija | Primorska | Čezsoča

Vila Korošec

    3, 4, 5, 6, 7, 10, 14 noči    od 120 EUR

Kratek opis

Vila Korošec se nahaja v manjši vasici ob Soči. Od Bovca je oddaljena 3 km.

Destinacija

Primorska / Čezsoča

Ekskluzivno za naše goste

  • Darilni bon za 20% popusta za vse športne aktivnosti pri Soča Raftingu (Zipline, Rafting, canyoning…)
Nastanitev

Stara hiša tu stoji že stoletja. »Na Korošcu« je bilo ljudsko ime hiše od nekdaj. Sedaj prenovljena za turistično dejavnost in ponuja bivanje v sobah apartmaju oziroma možen najem celotne hiše za 12 oseb z dodatnimi ležišči skupaj 15 ležišč., recepcija 24-ur v Vili Korošec Čez Soča 45 A.

Vila Korošec se nahaja v središču vasi Čezsoča, poleg Restavracije Vančar. Gre za hišo s 4 sobami – 2/2 , 1/ 2+1 in 1/ 2+2 (od 12 do 18 m2), ki se nahajajo v 1. in 2. nadstropju. Vse sobe so standardno opremljene (garderobna omara, TV, hladilnik, pisalna miza, zakonska postelja) z lastno kopalnico. V pritličju so na voljo skupne sobe: dve opremljeni kuhinji, skupni WC in velika jedilnica / dnevna soba s televizijo in družabnimi igrami.

V hiši tudi apartma 1/ 4 45 m2. (ločen vhod), dnevni prostor z reaztegljivim ležiščem za 2 osebi, opremljeno kuhinjso nišo in jedilnim kotom, kopalnica-wc, soba z zakonskim ležiščem za 2 osebi, balkon, ki ponuja čudovit pogled na Kanin in Rombonsko goro, brezplačen wi-fi. Zunaj pod vinsko trto je na voljo nov prostor za piknik / BBQ z mizo in klopi.

Na voljo je brezplačno javno parkirišče.

Živali: dovoljene ob predhodni najavi – doplačiloČezsoča

Čezsoča je očarljiva vas toplih ljudi, čudovite narave in je odlična strateška točka najboljše slovenske naravne in kulturne zapuščine. Dolina Soče je ena najlepših evropskih dolin in se imenuje "dolina adrenalina". Ponuja različne športne aktivnosti, kot so kolesarjenje, soteskanje, pohodništvo, smučanje, podloge, kajaki itd. Vas Čez Soča ima svojo zgodovino. Bilo je sredi soške fronte, največje bitke na gorskem območju človeštva (med letoma 1915 in 1918). Dva udeleženca z različnih strani sta bila general Erich Rommel in Ernest Hemingway, ki sta pozneje govorila o svoji izkušnji v romanu Kdo zvoni? Podrobnosti bitke so prikazane na modelu poleg apartmaja. V vasi sta dve restavraciji, brez osrednjih objektov. V Bovcu, oddaljenem 3 km: trgovina, zdravnik, banka, restavracije itd.


V ceno je vključeno
  • najem apartmaja
  • posteljnina
  • brisače
  • končno čiščenje
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
  • turistična pristojbina, odrasli 2€/os./dan, otroci 7-18 let 1 €/os./dan
Dodatna ponudba
Na kraju samem:
  • živali ob predhodni potrditvi (doplačilo)
Opomba
  • možen je tudi najem celotne hiše.

Za izračun cene in končno ponudbo pokličite naš klicni center.


Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 22282