Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Kratek opis

Dopolnimo festivalske vibracije z najboljšo izbiro nastanitve v bližini festivala. Kot sam festival, se tudi kamp nahaja v prekrasnem kompleksu Stella Maris v Umagu.

Destinacija

Istra / Umag

Festival Sea Star, ki je letošnji kar dvakratni nominiranec za evropske festivalske nagrade in prejemnik nagrade ambasador za najboljši novi festival, se bo v Umagu zgodil med 24. in 27. majem.

Kompas YOUNG pa je ponosni in ekskluzivni partner Sea Star festival za prodajo vstopnic na slovenskem trgu. Formula 2+2 se je pokazala kot izredno uspešna, zato si lahko ljubitelji festivalov obetajo osrednji program 25. in 26. maja, prvi in zadnji dan pa bosta rezervirana za ogrevanje in after party.


V laguno Stella Maris v Umag tako med 24. in 27. majem prihaja duo Hurts, ki je zakrivil uspešnice kot so Wonderful Life, Miracle, in Stay, nemški didžej Robin Schulz. V Umag prihaja tudi londonski trio Disciplines, ki je eksplodiral z uspešnico How Deep Is Your Love, francoski DJ Ofenbach, ki je letošnje poletje začinil s skladbo Be Mine. Zastopani pa bodo tudi regionalni hip hop izvajalci med katerimi so zagrebški Tram 11, Edo Maajka, Sajsi MC, Dječaci in Krešo Bengalka.

Nastanitev

Kot sam festival, se tudi kamp nahaja v prekrasnem kompleksu Stella Maris v Umagu. Vstopnica za kamp je možna le v celotnem terminu od 24. 5. do 27. 5.

Storitve kampa: oddaljenost od festivala 50 m, javna kopalnica (tuš, umivalniki, WC), Wi-Fi vključen v ceno, električne vtičnice, prostor za pomivanje posode, pralnica perila (za doplačilo), internetni kotiček na recepciji (za doplačilo), možnost najema sefa na recepciji (za doplačilo), menjalnica, bankomat. Vstop v kamp omogoča kampiranje s šotorom (prinesete ga s seboj z vso kampersko opremo, ki jo potrebujete).


V ceno je vključeno
  • vstopnica za kamp
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
  • turistična pristojbina
Opombe

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 31708