Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Kratek opis

Dopolnimo festivalske vibracije z najboljšo izbiro nastanitve v bližini festivala Sea Star. Apartmaji Sol Amfora vam bodo nedvomno zelo všeč.

Destinacija

Istra / Umag

Festival Sea Star, ki je letošnji kar dvakratni nominiranec za evropske festivalske nagrade in prejemnik nagrade ambasador za najboljši novi festival, se bo v Umagu zgodil med 24. in 27. majem.

Kompas YOUNG pa je ponosni in ekskluzivni partner Sea Star festival za prodajo vstopnic na slovenskem trgu. Formula 2+2 se je pokazala kot izredno uspešna, zato si lahko ljubitelji festivalov obetajo osrednji program 25. in 26. maja, prvi in zadnji dan pa bosta rezervirana za ogrevanje in after party.


V laguno Stella Maris v Umag tako med 24. in 27. majem prihaja duo Hurts, ki je zakrivil uspešnice kot so Wonderful Life, Miracle, in Stay, nemški didžej Robin Schulz. V Umag prihaja tudi londonski trio Disciplines, ki je eksplodiral z uspešnico How Deep Is Your Love, francoski DJ Ofenbach, ki je letošnje poletje začinil s skladbo Be Mine. Zastopani pa bodo tudi regionalni hip hop izvajalci med katerimi so zagrebški Tram 11, Edo Maajka, Sajsi MC, Dječaci in Krešo Bengalka.

Nastanitev

Lega: v naselju Sol Stella Maris; ob prizorišču festivala, Umag 2 km.

Apartmaji:

  • A5 APP: (42-50 m2), so v prvem nadstropju, spalnica z 2 ležišči, spalnica z enim ležiščem, dnevni prostor s kavčem za 2 osebi, balkon
  • A6 APP: (54m2-57m2), v prvem nadstropju ali pritličju; 2 spalnici vsaka z 2 ležišči (v eni spalnici ležišča ločena), dnevni prostor s kavčem za 2 osebi, balkon ali terasa.
  • A7 APP: (61 m2), v prvem nadstropju ali pritličju; 2 spalnici (ena s tremi, druga z dvema ležiščama), dnevni prostor s kavčem za 2 osebi, balkon ali terasa

V vsakem apartmaju: klimatska naprava, telefon, TV, opremljena kuhinjska niša, kopalnica, terasa ali balkon. Opomba: v ceno je vključena 2x tedensko menjava posteljnine in brisač in vsakodnevno čiščenje.

Internet: Wi-Fi na recepciji proti doplačilu.

Prihod: po 14. uri; odhod do 10.00; ob prihodu se javite v recepciji naselja.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Spletna stran: www.istraturist.com


V ceno je vključeno
  • nastanitev v Apartmajih Sol Amfora
  • turistična pristojbina
Opomba

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 31383