Kompas ponuja turizem za vse - počitnice, potovanja, izleti, letalske karte, jadranje, križarjenje, smučanje, tuji jeziki
01 2006 205

Oglašujte na www.kompas.si in v Kompasovih publikacijah

PONUDBA, KI NI ZA V KOŠ - mislimo globalno, delujmo omrežno. Včasih je koš cilj, drugič odlagališče. Pri nas je le simbol za omrežje, na katerem se srečujemo s svojimi strankami; več kot 100.000 jih je vsako leto, naše spletne strani pa jih obišče še veliko, veliko več. Popotniki, smučarji, dopustniki, tenisači, poslovneži, učenci, pa tudi surferji; tisti z vode in oni z omrežja. Kako povezano in prepleteno je vse skupaj; tako rekoč omrežno. Omrežite svoje kupce na naših straneh!

Ljudje potujemo in počitnikujemo, vse več nas potuje tudi po neskončnem omrežju interneta. To je razvidno iz našega števca, ki nam kaže nepričakovano visoko in konstantno obiskanost naših spletnih strani. Oglašujte na njih! Približajte se najširši ciljni skupini: Ljudem, ki potujejo, nam vsem! Pokažite svoj logotip, napišite svoj slogan in kontaktne številke. Obiskovalcu hkrati omogočite, da se s preprostim klikom preseli na vaše spletne strani; enostavno, a učinkovito.

Pogoji oglaševanja v Kompasovih publikacijah

KONTAKT

Vse predloge in vprašanja povezana z oglaševanjem na spletni strani www.kompas.si (e-mailing, bannerji, PR članki v e-mailingu ...) lahko pošljete na elektronski naslov ursula.kosmerl@kompas.si.
Pokličete pa nas lahko tudi na tel.št.: (01) 2006 364
Kontaktna oseba: ga. Uršula Košmerl

Vse predloge in vprašanja povezana z oglaševanjem v Kompasovih katalogih, letakih, tiskovinah, ovitkih za voucherje, dokumentih, poslovalnicah, LCD zaslonih, itd. lahko pošljete na elektronski naslov tina.pecek@kompas.si.
Pokličete pa nas lahko tudi na tel.št.: (01) 2006 171
Kontaktna oseba: ga. Tina Peček

Lep dan vam želi – KOMPAS

več kot polstoletna tradicija in izkušnje pri delu z ljudmi