First Ladies Club - potovanja za dame, ki pričakujejo več!
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > First Ladies Club
 

FIRST LADIES CLUB FIRST LADIES CLUB


 First Ladies Club  
V Kompasu ponujamo odgovor za sleherno žensko dušo. Na potovanjih po svetovnih metropolah združujemo sprostitev, klepet ob kavi ali kozarcu izbranega vina in uživanje v kulinaričnih specialitetah, obisk kulturnih in družabnih dogodkov, nakupovanje. Vse v enem in odlična priložnost za nepozaben potep s prijateljicami.

Prav posebna potovanja za ženske, ki pričakujejo več

  • po meri pripravljena potovanja za žensko dušo, vašim željam se tudi sproti prilagajamo
  • Kompasova vodnica je prava poznavalka vseh skritih kotičkov mesta
  • program »po žensko«: ogled aktualne razstave, obisk koncerta ali operne predstave, muzikala, razvajanje okusov v izbranih lokalnih ali mednarodnih restavracijah ter vodeno potepanje po uglednih svetovnih butikih in veleblagovnicah
  • nastanitev na najboljših lokacijah v središču mesta
  • potovale in družile se boste s sebi enakimi, se spoznavale in izmenjavale izkušnje
  • na vsakem potovanju vas čaka tudi presenečenje, da bodo vaši spomini še lepši
Ste ta mesta že obiskale? - Nič ne de - spoznajte ga z druge - ženske perspektive.
Za užitek gre, za razvajanje.
FIRST LADIES CLUB
V sodelovanju z Metino listo - kjer pišejo tisti, ki vedo kaj govorijo.

Vabljene v družbo Kompas First Ladies' Club!

 

Na spodnjo ponudbo s kreditno kartico DINERS CLUB STYLE prejmete 7 % POPUST in možnost obročnega odplačevanja!

Ste vedeli? S kartico Diners Club Style si lahko potovanja Kompas First Ladies' Club privoščite brez slabe vesti, s 7% popustom. Privoščite si več, preskočite v višji razred tudi vi.

Kartica ponuja ugodnosti pri več kot 40 izbranih partnerjih, z njo lahko nakupujete na več kot 30 milijonov prodajnih mest, na obroke doma, v tujini in na spletu, omogoča prost vstop v več kot 700 letaliških salonov, tudi na Brniku.

Želim postati imetnik kartice Diners Club Style!


 
Dubaj - FIRST LADIES CLUB
Drage dame, privoščite si vzpon na najvišji stolp na svetu – Burj Khalifa, kavo s prijateljicami v najboljši kavarni v Emiratih, adrenalinski safari s terenskimi vozili po puščavskih sipinah, sprehod po predelu The Walk, bivanje v vrhunskem hotelu Bonnington Jumeraih Lakes Towers 5* v Dubaju in še mnogo drugega. Nepozabni spomini so zagotovoljeni!
 Odhod: 25. 10. - 5 dni
že od 1.199 EUR
 
   
 
 
 
diners club style
 

Poglejte si utrinke potovanja v New York

 
 
 

Preberite si intervju ga. Damjane Osterc za Grazio o tem komu so namenjena potovanja s First ladies clubom, kaj lahko posebnega doživite in kakšna je glavna dodana vrednost teh potovanj.

Komu so namenjena potovanja s First ladies clubom, kdo je vaša ciljna skupina?
Ta potovanja so namenjena damam vseh starosti; naporen poslovni vsakdan, družinske in druge obveznosti … Včasih nam je vsega dovolj. Verjemite, da je dovolj en vikend stran od ustaljenega hitrega ritma v družbi sebi podobnih … »Baterije« se bodo spet napolnile in »držale« do naslednjega potepa. Stran od vsakdana tudi sebe zagledamo v drugačni luči, problemi so naenkrat zanemarljivi … Na pot brez družine, a v družbi (sebi podobnih). Ko privoščimo nekaj sebi, laže dajemo drugim!

Koliko potovanj pripravljate to leto? Kam vse potujete in kdaj? Kako dolgo trajajo potovanja, kako se potuje in koliko potnikov sprejmete na eno potovanje?
Vsako leto imamo približno štiri do pet potovanj, predvsem za vikend ali podaljšani vikend, v skupinah je od 10 do 25 potnic. Verjetno nas bo v Veroni več. Prijaznega potnika nikoli ne zavrnemo, le prilagoditi se mora »ženskemu programu«. V letu 2015 bomo potovale najprej v London (10. junija), potem pa poleti v Verono in uživale ob operi Don Giovanni (4. julija in 8. avgusta). 13. novembra bomo raziskovale Pariz. Februarja 2016 se bomo odpravile po sledeh Seksa v mestu v Abu Dhabi in Dubaj, marca pa ponovno v New York. Poletno Verono z ogledom opere bomo doživele v dveh dneh, London v štirih dneh, Pariz v treh, za Abu Dhabi in Dubaj si bo treba vzeti šest dni, za New York pa 5 dni. V 2016 bomo stikale še med Evropo in Orientom, si privoščile »off vikend v spa« za dušo in telo … Razmišljamo tudi o »pobegu« na Bali (spa, umetniški Ubud, s kolesi med riževimi polji, obisk astrologa …).

Kaj lahko popotnice doživijo na potovanjih First ladies club, kakšen program pripravljate?
Predvsem ne gre za klasične turistične programe, ampak za UŽITKE, tudi v mestih, ki smo jih morda že obiskale. Užitek ob poslušanju koncerta ali opere, ogled muzikala, odlična slikarska razstava, brskanje po svetovno znanih butikih in znanih modnih trgovinah; morda ujamemo kakšno modno revijo, razvajanje okusov v lokalnih in mednarodnih restavracijah, kava ali koktajl na imenitni lokaciji z razgledom, večer v trendovskem baru …
Žensko uživanje in druženje. Kulturni dogodki, moda, klepet ob koktajlu, kavi, čaju, kulinarična doživetja, nakupi … Vse, kar si ženske želimo, a kar ne utegnemo. Nastanitev na dobrih lokacijah in vrhunsko vodenje je zaščitni znak KFLC.

Kako se razlikujejo, kaj drugačnega ponujajo od drugih potovanj in izletov? Kaj je njihova dodana vrednost in kakšne počitnice lahko popotnice pričakujejo?
Ne gre za klasična potovanja, ampak za »ženske užitke« - Kompasova odlična vodnica bo potnice popeljala v skrite kotičke, tja, kamor ne zaide povprečni turist.
Na londonskih odrih že nekaj let spremljamo vsakič z ovacijami nagrajeni muzikal Mamma mia. Knightsbridge ponuja imenitne trgovine, Harrods bodo naše potnice doživele vodeno. Po vožnji z London Eye bodo nazdravile s šampanjcem, v imenitnem Ritzu bo doživetje pravi »afternoon tea«, Tate Modern bo tokrat obogaten z razstavo Sonie Delaunay … Klepet s sopotnicami bo popestril skrivnostni gost (ali gostja).
Poletni večer v veronski operi je vedno odlična glasbena izkušnja. Po ogledu Verone in odlični večerji bo navdušil že sam ambient arene, v kateri bo zaživel Mozartov Don Giovanni; razuzdani španski plemič, ki ga sla žene iz naslade v naslado; vsake ženske se hitro naveliča … Vendar je na koncu vse urejeno. »Kdor greši, se pokori«. Lahkotni glasbeni poletni večer. Naslednji dan pa kapučino ob Gardskem jezeru, sprehod po ozkih ulicah Sirmiona.
V Parizu bo seveda gurmansko doživetje, spoznavanje sveta mode … Umetnost je za Pariz že obvezna. V Abu Dhabiju si bodo potnice Kompas first ladies cluba (KFLC) seveda ogledale imenitni hotel Emirates Palace, kjer so snemali film Seks v mestu, v Dubaju bodo večerjale pod zvezdami v puščavi – kaj je lepše kot puščavska zvezdnata noč ob odlični večerji – zvezde se zdijo tako blizu, da bi jih lahko prijeli z roko … Obiskale bodo številna velika nakupovalna središča, se popeljale po Palmi, se »dvignile« na razgledno ploščad Burj Kalife … Jutranje plavanje v bazenu na strehi hotela z razgledom na mesto – se sliši mamljivo? V New Yorku bodo uživale na West Endu, na 5. aveniji, spile čaj v Greenwich Villageu, spoznale nočni džež nekje okrog ulice Bleeker. Kje nakupujejo, spletkarijo, kosijo, se spogledujejo in uživajo Njujorčanke bodo odkrivale potnice KFLC.

Koliko stane posamezno potovanje? Do kdaj se lahko zainteresirani prijavijo in kje najdejo vse informacije?
Cene so različne, tako kot so različne destinacije – za vsako nekaj. 2-dnevni program SIGNORE AL OPERA V VERONI bo stal od 240 €, London pribl. od 520 €, New York pribl. od 1.200 €. Vse informacije lahko dame dobijo na vseh Kompasovih prodajnih mestih, na spletnih straneh www.kompas.si.

Kakšen je moto, geslo First ladies cluba in kaj želite z njim sporočiti?
Ste utrujene od napornega vsakdana? Želite malce pobegniti? - ZASLUŽITE SI NAJBOLJŠE – V Kompas first ladies clubu vemo, kako vam pripraviti odklop za žensko dušo.