Ponudba vstopnic, potovanj in počitnic za mlade
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Maturantski izleti in ponudba za mlade
 

Maturantski izleti in ponudba za mlade


 Kompas Young  
Mlad si toliko, kolikor to čutiš v srcu. Nepozabne počitnice in potovanja, svet svetovnih glasbenih zvezd, za ohranjanje mladostniškega duha pa športne aktivnosti in zabava, vstopite s Kompasom na stran mladih!  
 

Ne spreglejte ponudbe festivalov in vstopnic!

Poglejte si bogato ponudbo vstopnic in si rezervirajte koncert ali dogodek po vašem okusu.  
sea star festival
Eden od najodmevnejši glasbenih festivalov končno prihaja v Hrvaško! Vabljeni na novi SEA STAR FESTIVAL v Umagu, v sklopu katerega bo nastopalo 70 izvajalcev na šestih odrih v turističnem naselju Stella Maris v Umagu!
 Odhod: 26. 5. - 2 dni
že od 28 EUR
 
 
Inmusic
Pridružite se nam na največjem open air festivalu na Hrvaškem, na že znani lokaciji jezera Jarun v Zagrebu! Gre za edini festival, ki se razprostre na treh otokih – INMUSIC prinaša vse najboljše v poletni festivalski sezoni.
 Odhod: 19. 6. - 3 dni
že od 60 EUR
 
 
exit
Bodite del legendarnega, enega izmed najbolj odmevih in 16. Exit festivala v Novem Sadu! Preverite ugodno ponudbo, paketne cene, prevoza in možnosti namestitev!
 Odhod: 6. 7. - 4 dni
že od 97 58 EUR
 
 
sea dance festival
Pridružite se nam na elektronskem Sea Dance Festivalu v Črni gori, na znameniti Jaz plaži in bodite del nepozabne zabave!
 Odhod: 13. 7. - 3 dni
že od 74 37 EUR
 
 
 
avantura
Popolna zabava - 2 festivala (Exit Festival in Sea Dance Festival) za ceno 62 EUR!  
 
 Odhod: 6. 7. - 3 dni
že od 103 62 EUR
 
 
summer of lover
Promo ponudba za 3 festivale (Exit Festival, Sea Dance Festival in Sea Star Festival) za ceno 73 EUR - pohitite, mesta so omejena!
 Odhod: 26. 5. - 3 dni
že od 104 73 EUR
 
 
 
spring break kanegra
Istra velja za legendarno in najbolj priljubljeno destinacijo slovenskih ljubiteljev pomladnega sonca in morja, Kanegra pa velja za začetek slovenskih Spring Breakov in predstavlja kraj, kjer se je vse skupaj tudi začelo - pridružite se nam na Spring Breaku 2017!  
 
 
 Odhod: 29. 4. - 3 dni
že od 36 EUR
 
 
MTW SUMMERBLAST
Na Hrvaško prihaja glasbeni festival Club MTV Europe Summerblast! Na atraktivnem poletnem odru se bodo zvrstili vodilni izvajalci z glasbenih lestvic MTV TOP. Ta glasbeni festivalski spektakel, ki združuje glasbo, morje in sonce vam bo omogočil nepozaben vikend v čudovitem mestu v Istri.  
 Odhod: 25. 8. - 2 dni
že od 53 EUR
 
 
 
festival ultra europe
Vodilni glasbeni festival tudi letos združuje največja imena elektronske plesne glasbe; več kot 150 nastopov v treh dneh na štirih odrih. Ko se najlepše glasbene stvaritve iz vsega sveta združijo z najboljšimi Dj-i, se festivalska atmosfera lahko dvigne le na evforično stopnjo do zgodnjih jutranjih ur…  
 Odhod: 14. 6. - 3 dni
že od 127 EUR
 
 
 
 

Poglejte si utrinke iz Exita 2016!

 

Vabimo vas na nepozabni maturantski izlet v Budvo

kupon

Ne spreglejte tudi 7 dnevnega programa: že od 359 EUR
Pohitite s prijavo - mesta so omejena!

Poglejte si utrinke iz Budve 2016!